600 g nötfärs
2 st klyftor vitlök riven
1 st finhackad gul lök
paprikaflakes , spiskummin, salt och peppar
olivolja
2,5 dl yogurt
Bland färsen i maskin med alla kryddor , yoghurt och späd ev med vatten.
Forma till små järpar i smort bleck och stek i ugn på 200°c, servera med nykokt ris en kall sås på yoghurt och gräddfil med lite färska örter.
En stor färggrann sallad till på frukt och sallad.
Silverboom
Special Reserve Shiraz Merlot, 2024 nr 74285 pris 82.-600 g nötfärs
2 st klyftor vitlök riven
1 st finhackad gul lök
paprikaflakes , spiskummin, salt och peppar
olivolja
2,5 dl yogurt
Bland färsen i maskin med alla kryddor , yoghurt och späd ev med vatten.
Forma till små järpar i smort bleck och stek i ugn på 200°c, servera med nykokt ris en kall sås på yoghurt och gräddfil med lite färska örter.
En stor färggrann sallad till på frukt och sallad.
Silverboom
Special Reserve Shiraz Merlot, 2024 nr 74285 pris 82.-