En radiostation nära sina lyssnare

Om oss

Årets radiostation

Skärgårdsradion blev 2014 utsedd av den Svenska radioakademin till Årets Radiostation. Juryns motivering: ”Med ett lustfyllt tilltal, sommarkänsla och nyttiga tips skapar Skärgårdsradion en bild av en levande skärgård. Ankringstips och kustväderprognoser med musik av Taube ger extra vind i seglen!”

Idag hörs vi på 90,2  / 91,7 MHz i Stockholm och på 94,1 MHz i Göteborg. Självklart kan du lyssna på oss i din mobil eller läsplatta via vår app eller direkt här på hemsidan. Sändningar sker även över digitalradion DAB+.

Vad är Skärgårdsradion?

Skärgårdsradion förmedlar sommar dygnet runt, året om. Du får kustväderprognoser varje timme från Stockholmradio och SMHI, nyheter från Aftonbladet, trafik och serviceinformation som rör skärgårdstrafiken, ankringstips, reportage från öarna och intervjuer med aktuella gäster. Allt blandat med en unik musikmix som ger lyssnaren gladare musik och mer variation och självklart med ett stänk av skärgårdsliv. Presenterat av Sveriges mest kända radioprofiler Martin Loogna, Ted Johansson, Anders Levén med flera.

 

Vi söker en säljare!

Har du gedigen erfarenhet av försäljning samt hög social kompetens? Drivs du av att prestera och jobbar systematiskt mot uppsatta mål? Har du ett genuint intresse för mediabranschen? Bra, då kan du vara något för denna tjänst!

Vi söker nu säljare som kan arbeta på konsultuppdrag till Skärgårdsradion 90,2!

Arbetsuppgifter
Din arbetsuppgift är att sälja radioreklam, det innebär att du kommer att bearbeta Skärgårdsradions marknader – du ska genomföra bokade samt obokade besök som du själv ansvarar och planerar för. Vidare kommer du att agera bollplank mot kunder där det är viktigt att du är flexibel samt kreativ för att på ett lätt sätt kunna hitta den bästa lösningen för kunden.

Kvalifikationer
Du bör ha några års erfarenhet av försäljning, helst tjänsteförsäljning. Det är viktigt att du som person har framåtanda, är drivande och har energi. I och med att tjänsten innebär ansvar under frihet är det viktigt att du är lojal och pålitlig. Självklart är du trevlig och har hög social kompetens. Ett krav är att du har körkort och egen bil.

Mer om tjänsten
Bifoga ditt CV och ett personligt brev så hör vi av oss så snart vi kan.
Maila din ansökan till info@skargardsradion.se

För fler frågor kontakta stationschef Martin Loogna loogna@skargardsradion.se tfn: 08-519 700 99 eller säljansvarig Jan Jonsson jan@skargardsradion.se tfn 070 648 95 98.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skärgårdsradion på TVÅ minuter